Ronnys Tak & Transport AB > Enlagssystem

Enlagssystem

Ronnys Tak & Transportservice i Trelleborg lägger även Trebolit Elastolit Tätskiktsmattor.


Elastolit® Tätskiktsmattor ger enkel, snabb och kostnadseffektiv taktäckning vid såväl nyproduktion som renovering. Tätskiktsmattan läggs direkt på underlaget och fästes genom mekanisk infästning. Detta är det säkraste och lättaste sättet att få ett tak som ligger tryggt även under rejäla stormar. Elastolit kan även strängsvetsas mot underlaget.

Elastolit Tätskiktsmattor består av gummimodifierad (SBS-styren-butadien-styren) bitumen som ger mattorna mycket elastiska egenskaper - smidighet och fogstyrka och tar därför upp stora rörelser i underlaget även vid låga temperaturer. Den mekaniska slitagebeständigheten är dessutom mycket hög. Tätskiktsmattorna är uppbyggda runt en mycket kraftig polyesterfilt som stomme.

Läs mer om Enlagssystem på företagets hemsida

Ronnys Tak & Transport AB
Hemsida: www.ronnystakochtransport.se

Ronnys Tak & Transport AB

Ronnys Tak & Transportservice är en takläggare och som utför takarbeten såsom takläggning och tätskiktsarbeten samt även kranbilstransporter i Malmö, Ystad, Lund och Trelleborg med omnejd

Ronnys Tak & Transportservice är ett företag med en stor andel återkommande kunder. Målsättningen är att kunden ska känna trygghet både för utfört arbete och för det material företag levererar. Därför har företaget valt att vara en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör. Företaget är godkänd av AB Tätskiktsgarantier i Norden vilket innebär att Ronnys Tak & Transportservice kan erbjuda en femtonårig försäkringsgaranti. Företagets kontor finns i Trelleborg men Ronnys Tak & Transportservice arbetar i hela Skåne.