Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB > Entrélösningar

Entrélösningar

Vem som helst kan lägga in en matta, men vi hjälper dig att skapa en hel entrélösning. Med av vår kunskap och sortiment, når du bättre städresultat, på mindre tid och till lägre kostnad.


Baksida av gummi och vinyl vilket gör att mattan ligger stadigt mot golvet även efter tvätt Öglad lugg av 100% twistad poly-amid. 700 gr/m²
Baksida: 40 % gummi/60% vinyl
Höjd: totalt 9 mm var av lugg 6 mm
Vikt (totalt): 3 500 gr/m²
Vattenbindning: Ca 5,2 l/m²
Brandklassad: Euroclass Cfl/s1


Vileda erbjuder effektiva skrapmattor för hallar och entréer. Mer äv 80 % av smutsen i byggnader kommer utifrån. Med effektiva skrapmattor kan mer än 80% av den smutsen stoppas redan i entrén. En minskad nedsmutsning av golvytor gör den dagliga rengöringen lättare.

Läs mer om Entrélösningar på företagets hemsida

Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB
Hemsida: www.vileda-professional.se

Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB

Vileda Professional är tillverkare av bla. skrapmattor, entrémattor, textilmattor, torkmattor, städsystem, rengöringslösningar, mm.

Vileda Professional erbjuder rengöringslösningar och innovativa system för professionella användare. Med över 60 år i branschen vet vi att professionella användare inom olika områden har olika behov. Vi försöker alltid att hitta praktiska och kostnadseffektiva lösningar för dig.

Varumärken: Vileda, Wettex, Swep.

Kontakta Vileda för entrémattor, skrapmattor, städsystem, textilmattor, torkmattor, entrélösningar med mera.