FBB Finspångs Brunnsborrning AB > Entreprenadborrning

Entreprenadborrning

Finspångs Brunnsborrning AB i Finspång utför entreprenadborrning i Finspång, Norrköping, Eskilstuna, Örebro med omnejd.

Finspångs Brunnsborrning är specialister på grundläggning och grundvattensänkning. Företaget utför även horisontalborrning.

Kontakta Finspångs Brunnsborrning AB i Finspång eller besök hemsidan för mer information om entreprenadborrning, grundläggning och horisontalborrning.

Läs mer om Entreprenadborrning på företagets hemsida

FBB Finspångs Brunnsborrning AB
Hemsida: www.fbb.se

FBB Finspångs Brunnsborrning AB

FBB Finspångs Brunnsborrning AB är ett familjeägt brunnsborrningsföretag i andra generationen. Vi erbjuder tjänster inom tre verksamhetsområden - vattenbrunnar, geoenergi/bergvärme och entreprenadborrning - och vi sätter alltid kunden i fokus. Med marknadens modernaste maskinpark, över 40 års erfarenhet och fler än 23 000 borrade vatten- och energibrunnar ser vi det som en ära i att skapa kvalitativa system. Vårt eget dokumenterade brunnsarkiv, god lokalkännedom och ansvarsfulla metoder säkerställer att vi ger er så god och hållbar vattenförsörjning som just ert geografiska läge ger möjlighet till.

Genom våra engagerade medarbetare, med certifierad kompetens, erbjuder vi våra kunder ”Friskt vatten, förnybar energi och en stabil grund att skapa framtidens infrastruktur på”.