Erco Systems AB > Erco solskyddssystem MTY

Erco solskyddssystem MTY

System med motor som drar in eller ut väven. En eller flera tyngder drar in eller ut väven och håller den spänd. Systemet projektanpassas.

Används vid montage där möjligheten finns att låta en tyngd röra sig upp respektive ner. Tyngden kan gömmas t.e.x. i ett rör.

Tyngden kan erhållas med utväxling ifall sträckan inte räcker till för att dra ut väven.

Dukarna kan seriekopplas med motordrift.

Material/Konstruktion:

Vävrör av aluminium. Tyngd av rostfritt/stål polerat eller i valfri kulör. Fästanordningar och profiler av rostfritt eller varmförzinkat stål.

Dukar kan erhållas i ett flertal fabrikat. De har goda beständigheter mot solljus samt goda värmeavvisande egenskaper, vilket ger minskad solinstrålning och minskad värmeförlust.

Max mått för system MTY1: 20-100m², större täckningsyta vid seriekoppling av systemet.

Projektanpassas

Läs mer om Erco solskyddssystem MTY på företagets hemsida

Erco Systems AB
Hemsida: www.erco.se

Erco Systems AB

Sol, värme, lust och energi. Ljuset är livsviktigt för att vi ska må bra. erco systems ab erbjuder solskydd som silar solstrålarna genom smarta konstruktioner av gardin och segel. På så sätt skapas en behaglig inomhusmiljö med skönt ljus och dämpad värme. Samtidigt blir solskyddet en integrerad del av byggnadens arkitektur. Solskydd i regi av erco systems ab handlar om sober design som ger glasfasaden ett mervärde. För att anpassa solskyddet efter byggnadens unika uttryck arbetar erco systems ab i nära kontakt med arkitekter.