Erco Systems AB > Erco solskyddssystem OR1

Erco solskyddssystem OR1

Systemet lämpat för solskydd och mörkläggning då konstruktionen ger få skarvar.

Väv fastmonterad i topp och där vävröret och motorn förflyttar sig vid utdragning av duken. För montage vertikalt eller med lutning från 25°. Systemet projektanpassas.

Systemet är väl lämpat för mörkläggning då konstruktionen ger få skarvar. Systemen kan seriekopplas med en knut så man kan köra flera vävar på en motor. Exempelvis med en 90° vinkel som delar av vävarna.

Material/Konstruktion:

Vävrör, tyngdrör samt geiderskena av aluminium. Fästanordningar och profiler av rostfritt eller varmförzinkat stål.

Dukar kan erhållas i ett flertal fabrikat som har en stabil sträckning. Dukarna har goda beständigheter mot solljus samt goda värmeavvisande egenskaper, vilket ger minskad solinstrålning och minskad värmeförlust.

Max mått för system OR1: Bredd 60000mm, utfall 4000mm.

Projektanpassas.

Läs mer om Erco solskyddssystem OR1 på företagets hemsida

Erco Systems AB
Hemsida: www.erco.se

Erco Systems AB

Sol, värme, lust och energi. Ljuset är livsviktigt för att vi ska må bra. erco systems ab erbjuder solskydd som silar solstrålarna genom smarta konstruktioner av gardin och segel. På så sätt skapas en behaglig inomhusmiljö med skönt ljus och dämpad värme. Samtidigt blir solskyddet en integrerad del av byggnadens arkitektur. Solskydd i regi av erco systems ab handlar om sober design som ger glasfasaden ett mervärde. För att anpassa solskyddet efter byggnadens unika uttryck arbetar erco systems ab i nära kontakt med arkitekter.