Erco Systems AB > Erco solskyddssystem SPO

Erco solskyddssystem SPO

Solskyddsgardiner i utföranden avsedda för fördunkling av vertikala glaspartier. Montaget sker invändigt samt objektsanpassas.

Material/Konstruktion:

Vävrör och tyngdrör av aluminium. Fästanordningar och profiler av rostfritt eller varmförzinkat stål.

Tyngdröret placeras i en ficka i framkant av väven, vilket håller väven sträckt. Systemet kan drivas både manuellt med vev eller med motor för att få upp väven på vävröret. Vävarna kan seriekopplas för körning på en och samma motor.

Dukar kan erhållas i ett flertal fabrikat. De har goda beständigheter mot solljus samt goda värmeavvisande egenskaper, vilket ger minskad sol instrålning och minskad värmeförlust.

Max mått för system SPO: bredd 4000mm, utfall 6000mm.

Större täckningsyta vid seriekoppling av systemet.

Projektanpassas.

Läs mer om Erco solskyddssystem SPO på företagets hemsida

Erco Systems AB
Hemsida: www.erco.se

Erco Systems AB

Sol, värme, lust och energi. Ljuset är livsviktigt för att vi ska må bra. erco systems ab erbjuder solskydd som silar solstrålarna genom smarta konstruktioner av gardin och segel. På så sätt skapas en behaglig inomhusmiljö med skönt ljus och dämpad värme. Samtidigt blir solskyddet en integrerad del av byggnadens arkitektur. Solskydd i regi av erco systems ab handlar om sober design som ger glasfasaden ett mervärde. För att anpassa solskyddet efter byggnadens unika uttryck arbetar erco systems ab i nära kontakt med arkitekter.