Explica Entreprenad AB > Explica Tak - Papptak

Explica Tak - Papptak

Explica Entreprenad AB i Göteborg arbetar med papptak. Vi använder oss av material uteslutande tillverkat i Sverige vilket säkerställer att produkten är anpassad och beständig mot vårt nordiska klimat.


Vi har också, i samarbete med vår leverantör, utvecklat en arbetsmetod där vi använder oss av hetluftsmaskiner istället för traditionell gasol. Detta innebär att vi, nästintill helt, tar bort riskerna för att eldsvåda uppstår.

Vår leverantör, AB Trebolit , ingår i Tätskiktsgarantier i Norden AB vilket ger dig som kund en trygghet i att ditt tak är försäkrat, mot obehagliga överraskningar, i 15 år.

Vi är certifierade enligt AB Trebolits kvalitets-, miljö- och arbetsledningssystem.

Läs mer om Explica Tak - Papptak på företagets hemsida

Explica Entreprenad AB
Hemsida: www.explica.se

Explica Entreprenad AB

Explica Entreprenad AB utför det mesta inom takentreprenad och tätskiktsentreprenad i Göteborg med omnejd. Alla förekommande takarbeten som exempelvis läggning av takpapp och takplåtsmålning.

Explica Entreprenad AB har som företag varit verksamt i mer än 20 år och har idag ramavtal med Göteborgs Stad. Men Explica är mer än bara takproffs! Se företagets hemsida för att bekanta dig ett antal högkvalitativa proffsprodukter som exempelvis: EP Membran eller EP Lagningsbruk, flera nyheter på gång!

Vill du ha statusbedömning av takets kondition? Kontakta Explica Entreprenad AB idag!