Explica Entreprenad AB > Explica Tak - Plåttak

Explica Tak - Plåttak

Explica Entreprenad AB i Göteborg arbetar med plåttak. Vi använder oss av material uteslutande tillverkat i Sverige vilket säkerställer att produkten är anpassad och beständig mot vårt nordiska klimat.


Ett väl rengjort underlag innan ommålning är ofta nyckeln till hur lång tid ditt tak överlever.

Vi vattenblästrar ditt tak med tryck på upp till 800 bar och med uppvärmt vatten, +70 grader. Denna rengöring möjliggör bästa förutsättning för färgen att få god vidhäftning.

Vi är auktoriserade användare av Sunchem AB och deras olika produkter. Anlita oss och du får en lång garanti på utfört jobb med innehållande färggaranti från tillverkaren.

Läs mer om Explica Tak - Plåttak på företagets hemsida

Explica Entreprenad AB
Hemsida: www.explica.se

Explica Entreprenad AB

Explica Entreprenad AB utför det mesta inom takentreprenad och tätskiktsentreprenad i Göteborg med omnejd. Alla förekommande takarbeten som exempelvis läggning av takpapp och takplåtsmålning.

Explica Entreprenad AB har som företag varit verksamt i mer än 20 år och har idag ramavtal med Göteborgs Stad. Men Explica är mer än bara takproffs! Se företagets hemsida för att bekanta dig ett antal högkvalitativa proffsprodukter som exempelvis: EP Membran eller EP Lagningsbruk, flera nyheter på gång!

Vill du ha statusbedömning av takets kondition? Kontakta Explica Entreprenad AB idag!