GlasLindberg Fasad AB > Fasader

Fasader

GlasLindberg Fasad AB tillverkar glasfasader som har hög isolerförmåga, täthet, estetisk design, och är underhållsfria.


Våra fasadlösningar bygger på välbeprövad teknik och uppfyller marknadens högsta krav avseende isolerförmåga och täthet, estetik och design samt underhållsfrihet.

Produkterna är utvecklade för stabil, tät och säker uppbyggnad av samtliga förekommande självbärande fasadtyper som curtain walling, elementfasader och helglasfasader s.k. structural glazing. Fasadmaterial som glas, natursten och metallkassetter kan integreras i våra fasadlösningar.

Glasen anpassas till det unika projektets behov. Exempel på glasfunktioner är isolervärde, personskydd, solskydd eller självrengörande glas.

Läs mer om Fasader på företagets hemsida

GlasLindberg Fasad AB
Hemsida: www.glaslindberg.se

GlasLindberg Fasad AB

GlasLindberg Fasad AB erbjuder tillverkning, leverans och installation av kompletta systemlösningar för byggprodukter i glas och metall.

Företaget grundades 1904 vilket innebär att vi under mer än ett sekel hållit visionen om det glasade rummet levande. Vi har tagit det som vår uppgift att på bästa sätt lösa de tekniska problem som hänger samman med den visionen.

Vi vill vidmakthålla vår position på marknaden genom kompetens, kvalitet och tillförlitlighet. Vår organisation är rikstäckande och våra viktigaste produktområden är dörrar, fönster, fasader och tak.

GlasLindbergs affärsidé är att utnyttja glasets naturliga och väsentliga funktioner såsom ljus, rymd och solvärmetransmission genom tillverkning, leverans och installation av byggprodukter i glas och metall för i första hand exteriör men även interiör användning.

I samarbete med ledande leverantörer inom fasad-, tak- och dörrsystem, glas, automatik och solskydd erbjuder vi kompletta lösningar enligt kundernas önskemål. Det innebär att vi tar ett totalansvar för integrerade funktioner som solskydd, larm, rökevakuering och olika typer av ventilation. Våra konstruktörer har dessutom erfarenhet från en lång rad komplexa projekt.