Preconal > Fasader

Fasader

På konstruktionsavdelningen skräddarsys eller anpassas våra produkter till objektens speciella krav och önskemål samt till miljöer och omgivning.


Som understöd har vi tillgång till utvecklingsavdelningar, som har lång erfarenhet att utveckla profiler och hela profilsystem. Preconal har tre olika profilsystem: Preconal, Hansen och Sapa. Våra erfarna och välutbildade projektledare borgar för professionellt genomförande av projekten. Med hjälp av auktoriserade montörer slutför vi våra åtaganden.

Läs mer om Fasader på företagets hemsida

Preconal
Hemsida: www.preconal.se

Preconal

Preconal utvecklar, tillverkare och monterar kompletta aluminiumsystem för: fasader, glastak, fönster, dörrar, säkerhetsdörrar, och brandpartier. Preconal har skapat sig en stark profil på marknaden med stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Produktionsenheterna är placerade i Falkenberg, Landeryd, Karlstad och Stockholm. Preconal tillverkar i Sapas profilsystem, Hansens profilsystem och Preconals egna profilsystem.

Preconal och systerföretaget Stockholms Aluminium & Glas är idag företag i den välkända HansenGroupkoncernen, som är ett familjeföretag i tredje generationen. HansenGroup har sitt ursprung i ett bolag som blev etablerat 1909 i Lem, Danmark. Idag sysselsätter koncernen ca 800 anställda. HansenGroup är norra Europas ledande dörr-, fönster- och fasadentreprenör med bolag i Norge, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland.