Geal AB > Fasadrenovering

Fasadrenovering

Geal AB åtar sig fasadrenoveringar, med skickliga hantverkare som vet hur fasader ska behandlas.

Fasaden är husets ansikte utåt. Den ska stå emot väder och vind och samtidigt vara inbjudande och estetiskt tilltalande.
Det är nämligen mycket viktigt att veta vilken typ av fasadputs man ska använda beroende på vilket underlag det är, eftersom de samverkar med varandra, och att det görs korrekt. Organiska putser är plast- och oljebaserade som inte suger vatten och oorganiska är kalk- och cementbaserade som suger vatten.

Vänd dig till Geal AB så hjälper vi dig med allt från goda råd till dess att fasaden är nyputsad och fin!

Läs mer om Fasadrenovering på företagets hemsida

Geal AB
Hemsida: http://gealab.nu/

Geal AB

Byggföretaget Geal AB utför olika typer av snickeri arbeten inom nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad och renovering. Vi kan jobba med fast pris á 330 kr/timme eller på ackord.
Geal AB är ett modernt byggföretag i Stockholm som kombinerar gedigen hantverkskunskap med de senaste tekniska lösningarna. Vi har i många år tillsammans med våra kunder arbetat med estetik, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller. Vi arbetar med uppdrag både för dig som privatperson och företag, där kök, badrum, trappor och inredningar tillhör de vanligaste uppdragen.
Geal AB är ett ungt men erfaren företag med rötter i byggbranschen. Vi vill modernisera branschen med ny teknik. Alla anställda arbetar lösningsorienterat genom att kombinera teknik, tradition och uppfinningsrikedom – allt för att hjälpa kunden med sitt speciella behov.
Vi har bra samarbete med andra företag inom byggbranschen och garanterar er ett bra utförande med gällande garantier.