Pre Cast Technology AB, Pretec > Fäst- och montagedetaljer för stålbygg

Fäst- och montagedetaljer för stålbygg

Pretec är en grossist och tillverkare av fäst- och montagedetaljer för stålkonstruktioner.

Vi har ett produktsortiment som tilltalar de flesta och en verkstad som omgående kan kapa, gänga och bocka enligt kunders önskemål. Specialdetaljer eller ej lagerförda produkter tillverkar vi eller hjälper till att ta hem med kort leveranstid.

Pretec är återförsäljare av följande produkter;

Lindapter Klämsystem och Stålexpander (Hollo-bolt). Lindapter erbjuder ett brett sortiment av lösningar för att sammanfoga konstruktioner. 
ASDO Dragstag, M12-M160 och ASDO Tryckstag, M12-M100.
Jordahl Ankarskenor, för både ingjutning och svetsning samt Hakbultar och Glidmuttrar.
Rawl mekaniska och kemiska Infästningar.

Vi har även ett stort sortiment av;

Stålbyggnadsskruv enligt EN 15048-1
Svetsplåtar
Gängstänger
Muttrar och Brickor
PDS Dragstag
Skarvhylsor
Väggstöd
Samt ett stort urval av ingjutningsdetaljer.

Våra kunder finns inom flera grupper, bland annat byggföretag, verkstadsindustri, hiss, limträ, varvsindustri samt återförsäljare och butiker. Vi har levererat produkter till stora infrastrukturprojekt såsom broar, hamnar och vindkraftverk. Pretec är även medlem i SBI – www.sbi.se

Läs mer om Fäst- och montagedetaljer för stålbygg på företagets hemsida

Pre Cast Technology AB, Pretec
Hemsida: https://pretec.se/produkter/

Pre Cast Technology AB, Pretec

Pretec, Pre Cast Technology AB, grundades 2004 och har under åren utvecklat ett gediget produktsortiment inom Fäst- och montagedetaljer för stålkonstruktioner, Ingjutnings- och montagegods för prefab samt Tunnel- och bergsäkring. Pretec är en grossist, leverantör och tillverkare som idag lagerför över 3000 olika artiklar, är 29 anställda och omsatte 157 miljoner kronor år 2018. Vår mission är att vara en helhetsleverantör inom våra nisch-segment.

För att klara av att vara en helhetsleverantör har vi egen produktion inom koncernen, stora lager på plats, systerföretag och samarbetspartners nära oss samt givetvis egen tillverkning för att klara speciallösningar. Lager- och kontorsyta uppmäter idag 4 100 m² respektive 450 m² och försäljning sker huvudsakligen inom Sverige.

Vi har medarbetare som är specialiserade inom Stålbygg, Berg och Tunnel samt Prefab-industrin och kan därför erbjuda dig rätt kompetens och olika lösningar för just ditt ändamål. Med vår erfarenhet, hjälper vi våra kunder att använda de mest användarvänliga och kostnadseffektiva produkterna.

Vårt lager är kundanpassat med både standard- och specialprodukter, vårt sortiment växer ständigt och vi kan garantera snabba leveranser på våra lagerförda produkter. Vi utvecklar likaså produkter kontinuerligt och har god teknisk kompetens inom våra segment.

Pretec är sedan augusti 2012 certifierade enligt ISO 9001:2015, EN 1090-1 och sedan juni 2018 enligt ISO 14001:2015. Vår dagliga kvalitetssäkring hanteras genom tydliga och förankrade processer och rutiner för att säkerställa en jämn och hög kvalitet på våra produkter och tjänster. Våra leverantörer är noggrant utvalda och vi har en egen fabrik i Kina.