PJ Parkettgolv AB > Fiskbensparkett Stockholm

Fiskbensparkett Stockholm

Fiskbensparkett – Stavparkett ek i fiskbensmönster. PJ Parkettgolv AB utför golvläggning av parkettgolv med fiskbensparkett i Stockholm.

Kontakta PJ Parkettgolv AB för fiskbensparkett, stavparkett och andra typer av parkettgolv i Stockholm med omnejd.

Läs mer om Fiskbensparkett Stockholm på företagets hemsida

PJ Parkettgolv AB
Hemsida: www.pjparkettgolv.se

PJ Parkettgolv AB

PJ Parkettgolv AB är ett Stockholms baserat fullserviceföretag, som utför entreprenadarbeten inom alla typer av trägolvsområden, så som golvläggning och golvslipning. Arbetar även med massiva mönstergolvsläggningar och alla varianter av trägolvsbehandlingar, så som lack, olja, hårdvaxolj, infärgningar mm.

Vi har verkat i Stockholm med omnejd sedan 1994. Under den tiden har vi utfört en mängd olika typer av arbeten som ger oss en unik kompetens, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar PJ Parkettgolv för golvläggning och golvslipning. Vi har under åren utfört allt ifrån storskaliga byggprojekt till specialdesignade lägenheter. Våra kunder sträcker sig från de största byggföretagen till dig som privatperson. Inget jobb är för stort eller litet för oss, vi sätter alltid dig som kund i fokus i alla lägen.

Egna sökord:
Golvläggning, golvslipning Stockholm, Läggning Parkettgolv Stockholm, Golvläggning & Parkettslipning Stockholm,
Golvslipning Stockholm, Golvläggare Stockholm, Golvslipare, Parkettgolv Stockholm, Slipning parkettgolv Stockholm, trägolv, golv, mosaikparkett, underhållsoljning, reparationer, vattenskador, återställning efter vattenskador