Flex Interior Systems AB > FLEX Office

FLEX Office

FLEX Office är en systemvägg av gips på stålregelstomme från Flex Systemväggar som kan kombineras med vägghängd inredning.


Ett kontor behöver givetvis täta väggar också. FLEX OFFICE är en snygg vägg med slät eller strukturerad yta som målas i valfri NCS-kulör. FLEX OFFICE har en hattprofil där du enkelt fäster hyllor, krokar, anslagstavlor med mera.

FLEX OFFICE fungerar bra i kombination med FLEX WOODLINE och FLEX GLASSLINE. Mixa dem gärna så får du den täta väggens fördelar vad gäller möblering och ljudisolering och glasets styrka i form av ljus, öppenhet och gemenskap.

Systemvägg av gips på stålregelstomme som kan kombineras med vägghängd inredning.

Läs mer om FLEX Office på företagets hemsida

Flex Interior Systems AB
Hemsida: www.flex.se

Flex Interior Systems AB

Flex Systemväggar AB har försäljning och montering av systemväggar och väggsystem i form av bl a skjutglaspartier, glasväggar och blockväggar i kompletta system för kontor, offentlig miljö och industri. I vårt sortiment ingår även innerdörrar i trä och glas samt undertak. Vårt väggsystem går, om man vill, att använda hur många gånger som helst. Den miljömässiga aspekten på detta är självklar, men den ekonomiska är inte heller oviktig. Det finns väl ärligt talat ingen vettig anledning att inte använda ett väggsystem som både har en inbyggd miljövänlighet och som bara blir mer och mer lönsamt ju mer det utnyttjas.

Dörrar, Innerväggar, Kontorsväggar, Vägginredningar, Väggskivor, Mellanväggar, Systempartier, Skjutglaspartier, Blockväggar,