H-Fönstret Lysekil AB > Fönster med fasta karmar

Fönster med fasta karmar

Fönster med fasta karmar, från H-Fönstret Lysekil AB. Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida.

En fast karm är ett icke öppningsbart fönster. Idialiskt att använda där det inte finns behov av att öppna, tex vid sidan av en balkongdörr. Fasta karmar kan med fördel användas för att bygga upp större fasadpartier. Storleken begränsas främst av vilka vindlaster fönstret kan komma att utsättas för.
H-Fönstret är Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida. Vårt fönstersystem har vunnit förtroende hos arkitekter, fastighetsförvaltare och byggentreprenörer under de senaste 30 åren och idag finns närmare en miljon fönster installerade runt om i Sverige och västeuropa.

Läs mer om Fönster med fasta karmar på företagets hemsida

H-Fönstret Lysekil AB
Hemsida: www.hfonstret.se

H-Fönstret Lysekil AB

H-Fönstret är Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida. Vårt underhållsfria fönstersystem av aluminium har vunnit förtroende hos arkitekter, fastighetsförvaltare och byggentreprenörer under de senaste 30 åren och idag finns närmare en miljon fönster, från vår fabrik i Lysekil, installerade runt om i Sverige och västeuropa.

H-Fönstret bedriver egen utveckling och tillverkning i Lysekil. Vi är idag ett 80-tal medarbetare och förfogar över en flexibel produktion med kapacitet att hantera stora som små projekt.

H- Fönstret ingår i K-Svets Förvalningsgruppen och är systerföretag med bl a Skandinaviska Glassystem och LEIAB. Samarbete inom gruppen ger oss styrka och kompetens inom byggteknik.