NorDan AB > Fönsterdörrar med bröstning FDBC och med helt glas FDG

Fönsterdörrar med bröstning FDBC och med helt glas FDG

Fönsterdörrar FDBC och FDGC från Tanums Fönster AB.

Förstärkta dörrblad och fönsterbroms som standard och de är förberedda för cylinderlåsning.

Tröskeln till alla våra fönsterdörrar tillverkas av iroko, ett hårt träslag som håller för många års användning. Gångjärnen är ytbehandlade med Zink-Alloy Satin.

Våra fönsterdörrar finns också i extra säkerhetsutförande, FDBS och FDGS, med invändig glasförsegling (MTK 2). I denna variant har dörrarna bakkantsstift, spanjolett med hakkolv samt säkerhetsslutbleck. Säkerhetsmodellerna passar bra som altandörrar i markplan.

Dörrarnas bröstningshöjd anpassas för att linjera med intilliggande fönster. Fönsterbromsen är försedd med avkopplingsbart karmfäste för att kunna öppnas 180 grader.

TanumsFönster eftersträvar ett personligt bemötande och åtar sig krävande byggprojekt. Företaget har en egen produktionslinje dedikerad för kunder med särskilda önskemål. Alla fönster tillverkas mot order, vilket innebär att varje fönster i princip är specialanpassat för kundens önskemål.

Läs mer om Fönsterdörrar med bröstning FDBC och med helt glas FDG på företagets hemsida

NorDan AB
Hemsida: www.tanumsfonster.se

NorDan AB

TanumsFönster ingår idag i NorDan AB en av nordens största fönstertillverkare. De är tillverkare av allt från vanliga aluminiumfönster till brandklassade fönster, energieffektiva fönster och säkerhetsfönster. Företaget startade 1949 och är idag med sitt varumärke mycket omtalat för sin höga kvalité och snygga design.

TanumFönster eftersträvar ett personligt bemötande och åtar sig krävande byggprojekt. Företaget har en egen produktionslinje dedikerad för kunder med särskilda önskemål. Alla fönster tillverkas mot order, vilket innebär att varje fönster i princip är specialanpassat för kundens önskemål.

Produktionen står under kontroll av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut "SP" i Borås, och innehar P-märkets kvalitetscertifikat.

Sökord: Fönster, tillverkning, aluminiumfönster, träfönster, energifönster, underhållsfria fönster, brandklassade fönster, ljudklassade fönster och säkerhetsfönster.