Edsby Persienner AB > Fönstermarkis

Fönstermarkis

Edsby Persienner AB i Gävleborg har en rad olika modeller av Turnils fönstermarkiser (fallarmsmarkiser) som anpassas efter dina behov och önskemål.


Kontor, butiker, skolor och sjukhus är bara några exempel på var dessa markiser brukar sitta.

Manövrering
Utvändig eller invändig manövrering med hjälp utav band är de allra vanligaste sättet att manövrera sina fönstermarkiser. Men det går också utan problem att få med växel eller motor. Motorn styr du med hjälp utav en fastmonterad dosa eller en trådlös fjärrkontroll. Du kan dessutom komplettera detta med sol- och vindautomatik för total kontroll.

Läs mer om Fönstermarkis på företagets hemsida

Edsby Persienner AB
Hemsida: www.edsbypersienner.se

Edsby Persienner AB

Edsby Persienner AB är grossist och tillverkare av solskydd och solskyddsprodukter såsom persienner, markiser, rullgardiner och mörkrumsridåer. Vårt när område är Edsbyn, Bollnäs, Hudiksvall och Söderhamn. Huvudleverantör av Persienner Till Svenska fönsterproduktion i Edsbyn.

Vi använder Turnils AB som vår material leverantör för vår tillverkning av markiser. Egen syavdelning för markisvävar där vår största duk leverantör är Sandatex och Dixon. Egen tillverkning av Persienner, med material från Turnils AB och Persiennmaterial HB. Vi utrustar även våra markiser med motorer och automation (sol- & vindvakt) från Somfy AB.

Grossisttillverkning av persienner typ Roulette, till de flesta fönstermodeller Svenska fönster saluför. Vi har egen tillverkning av rullgardiner. Stor erfarenhet av stora solskyddsanläggningar och mörkrums anläggningar i t.ex. skolor, sjukhus, kontor etc.