KD Solskydd AB > Fönstermarkiser

Fönstermarkiser

KD Solskydd är tillverkare av fönstermarkiser. Fönstermarkiser finns till försäljning i ett stort utbud av modeller och färger.


Fönstermarkiser är den typ av markis där armfästet sitter en bit ner på sidan av fönstret och sedan faller rakt ut, kallas ibland även för fallarmsmarkis.

Vissa modeller har en skyddande kassett runt väven för ett enklare montage men framför allt för att skydda väven.

Samtliga modeller går att motorisera och automatisera för en effektiv användning.

Väven i våra markiser har en utfallslängd som gör att man kan fälla ut markisen helt ända ner utan att det tar slut på vägen.

Läs mer om Fönstermarkiser på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd AB är en leverantör och tillverkare av solskyddsprodukter från Nordic Light som plisségardiner, lamellgardiner, persienner och alla typer av markiser. Vi är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i ryggen och vi finns i värmländska Degerfors. Här producerar vi tusentals markiser och persienner varje år på en yta av 3000 kvm

Vår omsättning ligger runt 50-60 miljoner med en personalstab runt 25-50 personer beroende på säsong. Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har vi en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och vi jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

Egna Sökord:
Fasadpersienner, Lamellgardiner, Markiser, Solskydd, Solskyddsprodukter, Persienner, Plisségardiner, Screen, Somfy,