Miljönären Måleri AB > Fönsterrenovering

Fönsterrenovering

Miljönären Lindfeldts Måleri AB i Borlänge arbetar med fönsterrenovering och fönsterunderhåll i Borlänge med omnejd.


Genom att renovera fönster sparar man både arbete och pengar. Vid vanlig målningsrenovering byter vi beslag, kittar och målar om. Det är är också vanligt att vi byter glas, från befintligt glas till sk. energiglas. Vi har all den utrustning som krävs för sådant arbete. Oftast kan vi täcka en hel fasad, vilket innebär att de boende kan bo kvar under renoveringen samt att renoveringen kan pågå även under vinterhalvåret. Fönster underhållet/ renoveringen är också underställt ISO 9001, vilket gör att vi är certifierade och kan lämna längre garantier än vad som är gängse på marknaden.

Auktoriserat fönster underhåll innebär att man grundligt går igenom behov av åtgärder i upprättande av en checklista samt en arbetsbeskrivning. När arbetet är slutfört får fastighetsägaren en dokumentation om utförda åtgärder.

Läs mer om Fönsterrenovering på företagets hemsida

Miljönären Måleri AB
Hemsida: www.miljonaren.se

Miljönären Måleri AB

Miljönären Lindfeldts Måleri AB utför målning och måleriarbeten, klottersanering, fönsterunderhåll, fönsterrenovering, plåtmålning, våtblästring mm i bl a Borlänge, Falun, Karlstad, Sälen, Ludvika, Rättvik, Leksand, Mora, och Örebro .

Miljönären är Dalarnas största måleri och ett av de större i Sverige. Företaget vänder sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, kommunala bostadsbolag och förvaltningar, samt privatpersoner i hela Dalarna, Gästrikland och Karlstad.

Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda måleriutvecklingen ihop med dig som kund och våra leverantörer. Ett sätt att ständigt utveckla oss är att vi sedan tre år tillbaka är kvalitescertifierade enligt ISO 9001, och sedan 12 november 2003 innehar certifikat enligt nya ISO 9001:2000. Vi ha alltså en lång tradition att arbeta efter kvalitetssystem. Som kund skall man känna sig välkommen oavsett storlek.