Alcro Färg > Fönster/Snickerier

Fönster/Snickerier

Alcro Färg
Hemsida: www.alcro.se/arkitekt

Alcro Färg

Alcro Färg är Sveriges största färgleverantör med produktgrupper och system anpassade för målning av husets alla ytor - från fasader och väggar till våtrum och garagegolv.

Beställarens förväntningar är alltid höga. Kunden vill ha ett snyggt och bra resultat, utan krångel på vägen dit. Alcros varumärke och färger tillhör de mest välkända och efterfrågade i Sverige tack vare sin erkända kvalitet, tillgänglighet, rådgivning och kunskap hos alla som i något led hanterar produkterna. En position man bara kan nå om man är lyhörd för marknadens alla olika krav.

De flesta av Alcros färger är utvecklade för att kunna kombineras i kompletta målningssystem som ger ett snyggt och hållbart resultat. Det ger målerierna ett förenklat produktval och stark konkurrenskraft genom underhållsavtal som kan utfärdas vid målning med Alcros system om så önskas.

Alcros stora miljöengagemang är en annan viktig faktor. De flesta av färgerna för målning av vägg, tak och snickerier är märkta med såväl Svanen som EU-blomman och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Alcro är även först i Norden med Svanenmärkning för utomhusfärg. Flera av företagets produkter är registrerade i BASTA.

Arbetar du som arkitekt, inredare, gör måleribeskrivningar eller liknande är du varmt välkommen att ta kontakt med Objektsupport för att få hjälp med val av ytbehandling, specifika uppstrykningsprover, färgkartor med mera .
Ring direkt till 08-775 64 00 eller maila objektsupport@alcro.se.