Beslagsgruppen i Kållered AB > Fönsterspärr

Fönsterspärr

Fönsterspärr 10 är ett vädringsbeslag för inåtgående fönster från BeslagsGruppen i Kållered AB. Uppfyller kraven som barnskydd enl. SS 3587. Typgodkännandebevis nr 0762/99.


Vädringsarmen är försedd med 12 vädringslägen. Det första vädringsläget träder automatiskt i funktion när fönstret öppnas helt till stoppet på vädringsarmen. För mindre vädringsöppning används något av de andra lägena, som manuellt fixeras i önskat läge.

Vädringsarmen ligger alltid i ingrepp när fönstret är stängt. För frikoppling trycks spärrplattan ner, samtidigt som armen trycks ut vid det markerade urtaget på armens ena sida.

Vid stängning av fönstret återgår barnskyddet automatiskt i funktion.

Fönstrets öppning får inte överstiga 10 cm. Rätt montering är viktig för att beslagen skall fungera

Läs mer om Fönsterspärr på företagets hemsida

Beslagsgruppen i Kållered AB
Hemsida: http://www.beslagsgruppen.se

Beslagsgruppen i Kållered AB

G-beslagen, som tillverkas i SvBeslagsGruppen är tillverkare och leverantör av beslag, lås, fönsterlås, säkerhetsbeslag, handtag, låsbara handtag, med mera.
BeslagsGruppen levererar till beslagsgrossister och fönstertillverkare i Sverige och utlandet och har varit verksamma i ca 50 år.
Företaget har successivt utvecklat produkter till att bli bland de absolut bästa på marknaden.
Utvecklingen under senare tid har alltmer fokuserats på olika typer av säkerhetsbeslag, såsom låsbara handtag och fönsterlås samt barnskyddande produkter.
I beslagssortiment ingår många säkerhetscertifierade och typgodkända produkter av hög kvalitet och säker konstruktion, i modern och funktionsriktig design.
BeslagsGruppen är leverantör av certifierade säkerhetsprodukter från SSF.