Infometric AB > Fördelningsmätning, sparar det energi?

Fördelningsmätning, sparar det energi?

Fördelningsmätning höjer energi-medvetenheten och ger därmed möjlighet att spara pengar inför alltfler BRF fördelningsmätning. Vad innebär det egentligen?


Hur mycket kan man spara?

Det är svårt att spara om man inte vet hur mycket man gör av med. För fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar innebär införande av ett mätsystem att de faktiska kostnaderna kan fördelas efter var och ens egen förbrukning - rättvist.

Läs mer om Fördelningsmätning, sparar det energi? på företagets hemsida

Infometric AB
Hemsida: www.infometric.se

Infometric AB

Infometric AB är ledande leverantör av mätsystem för energimätning, enhetsmätning, kollektivmätning och komfortmätning mm till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och elnätsbolag i Sverige.

Infometrics energimätsystem Info-El® mäter, bearbetar och rapporterar den faktiska förbrukningen av varmvatten, kallvatten, värme, gas och el.

Grunden för Infometric lades när den första releasen av insamlings-programvaran InfoEl släpptes 1995. Vårt första system (110 mätpunkter) levererades till BRF Brevduvan 1997. Vår största enskilda leverans är 6000 mätpunkter till Svebo/Sthlm Energi. Infometric har sedan starten byggt på sitt erbjudande med hjälp av motiverad personal och flera mycket kompetenta partners.

Infometric AB är ett dotterbolag inom Vetico koncernen som sysselsätter ca 120 personer med en omsättning under 2008 på 148 milj. kr.