Flagmore AB > Företagsflaggor

Företagsflaggor

Företagsflaggor tillverkas av Flagmore AB. Dessa utgör en del av företagets kommunikation. En flagga med bolagets namn eller logotyp ger en dynamisk och livskraftig bild av företaget.


Att flagga med företagsflaggor är enkelt och flaggorna kan vara hissade dygnet runt.

Företagsflaggor tillverkas i allmänhet av stickat tyg (110g/m2) eller flaggväv (155g/m2). Båda materialen är 100% Polyester och lämpar sig väl för utomhusbruk.

De trycks antingen med traditionell silkestrycksteknik eller med modern digitalteknik. Färgerna är av hög kvalitet och klarar de mest krävande förhållanden.

De vanligaste företagsflaggorna är:
*Liggande flaggor
*Stående flaggor
*Flag-extender
*Banner bar
*Fasad

Faktorer som påverkar priset är:
1. Flaggans storlek
2. Antalet tryckfärger (Grunden är vit)
3. Valet av material
4. Antalet beställda flaggor

I Flagmores servicekoncept ingår även konsultationsservice.

Av oss kan du även beställa applicerade flaggor, som exempelvis olika sällskap eller sammanslutningar använder vid parader eller festtillfällen. En applicerad flagga känns och ser högtidlig ut.

Läs mer om Företagsflaggor på företagets hemsida

Flagmore AB
Hemsida: www.flagmore.se

Flagmore AB

Flagmore är störst i världen vad gäller tillverkning och försäljning av glasfiber flaggstänger och är även den största leverantören av nations- och reklamflaggor i Norden. Sammanslagningen av våra företag tillsammans med omstrukturering av aktiviteter kommer att leda till ett utökat urval av flaggprodukter för våra kunder, allt under samma tak.