Slottsbro AB > Förrådsbodar / Förrådsbod Liljedal

Förrådsbodar / Förrådsbod Liljedal

Slottsbro AB är tilverkare av förrådsbodar, de fungerar som förråd, sophus eller cykelgarage för bostadsområden, skolor, daghem, idrottsplatser m.m.


Förrådsbodarna levereras i sektioner målade med oljegrund och två gånger akrylatfärg. Sadeltak av spårad lockpanel alternativt råspont med underlagspapp som standard.

Dörrarna är försedda med spanjolettlås exklusive låscylinder.

Som tillägg kan bodarna även förses med olika typer av väggdekor.

Läs mer om Förrådsbodar / Förrådsbod Liljedal på företagets hemsida

Slottsbro AB
Hemsida: www.slottsbro.se

Slottsbro AB

Slottsbro AB har tillverkning och försäljning av lekplatsutrustning och parkutrustning för offentlig miljö, idrottsmaterial cykelgarage förrådsbodar mm.

Kunskapen att tillverka lekplatsutrustning har funnits i våra lokaler i 20 år. Vi är flexibla och kan skapa speciallösningar efter kundens specifika behov.

På Slottsbro har vi alltid använt trä som huvudmaterial till våra produkter, och 1990 började vi arbeta i lärkträ. Lärkens naturliga beständighet mot röta gör att den inte behöver behandlas med några giftiga kemikalier. Under årens lopp har vi lärt oss mer och mer om lärkträ och vi blir mer och mer övertygade om lärkens kvaliteter.

Cykelgarage, Cykelställ, Fjäderlek, Gunga, Gungor, Idrottsmaterial, Lekpark, Lekplats, Lekplatsutrustning, Lek- och parkutrustning, Parkbänkar, Parkmöbler, Parksoffor, Parkutrustning, Skateboardramper, Staket,