Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB > Förrådsdörrar

Förrådsdörrar

Dörr & Portbolaget AB är tillverkare av förrådsdörrar. Bilden visar förrådsdörrar från en stallbyggnad vid sjön Sommen.

Läs mer om Förrådsdörrar på företagets hemsida

Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB
Hemsida: www.portbolaget.com

Dörr & Portbolaget i Vittaryd AB

Dörr & Portbolaget AB tillverkare dörrar och portar, passivhusdörrar, entrédörrar, förrådsdörrar och efter kundens önskemål om utseende och behov av valfritt material och ytbehandling. Dessutom dörrar och portar till kulturskyddade.

Dörr & Portbolaget AB är ett familjeägt företag som ligger mellan Ljungby och Värnamo i Småland.
Stora tunga portar utsätts ofta för kraftig åverkan. Porten utgör dock en stor del av fasaden och byte till en annorlunda design än tidigare kan lätt rasera harmonin i helhetsintrycket.

Vid renovering i gamla miljöer krävs det att man går försiktigt fram. Speciella mått och utseende är ofta ett krav för dörrar i dessa miljöer.

Hos Dörr & Portbolaget finns yrkesskickliga hantverkare som kan och vet hur en dörr skall byggas. Tillverkas dörren med kvalitetsmaterial i form av beslags- och virkesval, har man fått en dörr som kommer att fungera och pryda sin plats i många årtionden.

Dörr & Portbolaget har specialiserat sig på att tillverka dörrar efter kundens önskemål om utseende och behov. Modern teknik tillsammans med mångårig erfarenhet möjliggör för oss att tillverka individuella dörrar och portar från ritningar eller foto. Det innebär att vi även tillverkar dörrar och portar till kulturskyddade hus.