Indus Sverige AB > Förskolemoduler

Förskolemoduler

Indus Sverige AB arbetar med uthyrning av förskolemoduler. Förskolemoduler från Indus är designade för barnens trivsel, god arbetsmiljö för pedagogerna och låg energiförbrukning.

När barnen idag går i en tillfällig förskola handlar det inte om baracker - det handlar om toppmoderna modulbyggnader som oftast klarar dessa tre ovanstående punkter bättre än en permanent. I alla fall om du väljer en förskolepaviljong från Indus.

Läs mer om Förskolemoduler på företagets hemsida

Indus Sverige AB
Hemsida: www.indus.se

Indus Sverige AB

Indus Sverige AB arbetar med uthyrning av lokalmoduler, kontorsmoduler, skolmoduler, förskolemoduler, omklädningsmoduler och mobila paviljonger.

Indus hyr ut lokaler man trivs med för att lösa tillfälliga lokalbehov för företag, kommuner och landsting. För att vara säkra på att våra moduler har en stabil konstruktion och håller hög kvalitet, servar och renoverar vi dem själva, i våra egna hallar.

Varje modul från Indus ska hålla länge och vara trivsam att vistas i. Därför är vi noga med att se till våra moduler erbjuder en bra inne- och utemiljö med genomtänkta materialval och hög finish.