Engbergs Måleri AB > Förvaltningshuset i Kv. Blanka i Uppsala.

Förvaltningshuset i Kv. Blanka i Uppsala.

Förvaltningshuset i Kv. Blanka i Uppsala, referensobjekt för Engbergs Måleri AB.


I folkmun även kallad "nya polishuset" men som är ett förvaltningshus för kriminalvården, polisen och åklagarmyndigheten i Uppsala Län.

Läs mer om Förvaltningshuset i Kv. Blanka i Uppsala. på företagets hemsida

Engbergs Måleri AB
Hemsida: www.engbergsmaleri.se

Engbergs Måleri AB

Engbergs Måleri AB är en målerifirma som utför epoximålning, nymålning, våtrumsmålning , ådring & marmorering i Uppsala, Östhammar, Gävle, Alunda, Hallstavik och Örbyhus med omnejd. Företaget utför ROT-jobb.

Engbergs Måleri är ett av Upplands största måleriföretag. Deras verksamhet sträcker sig från Gävle i norr till Stockholm i söder. Huvudkontoret finns i Uppsala, men har även ett kontor i Österbybruk. Det som är kännetecknande för företaget är att dom alltid sätter kvalitet och service i första rummet. Som kund är det meningen att du alltid ska känna dig prioriterad. Du kan också vara helt övertygad om att Engbergs använder miljövänliga färger och produkter.

Deras kunder är främst byggföretag, privata fastighetsägare, Allmännyttan, bostadsrättsföreningar kommuner och landsting. Men arbetar också gärna åt dig som enskild villaägare eller lägenhetsinnehavare.