Beslag Design AB > Förvaring

Förvaring

Smarta förvaringslösningar med läcker design från Beslag Design: Hörnkaruseller, utdragsskåp, källsortering, socklar samt låd och garderob-insatser


Förvaringslösningar som hörnkaruseller, skåpsutdrag, källsortering och insatser för både garderober och lådor.

Fuktsäkra och stryktåliga plastsocklar i modulsystem. Enkla att montera tack vare clips-funktionen.

Varje gång vi använder köket utsätts socklarna för vatten. Socklar gjorda av spånskivor suger åt sig vattnet, sväller och blir bräckliga och skadas lätt av t.ex dammsugaren. Våra moderna plastsocklar tål både fukt och stötar och förblir snygga.

Läs mer om Förvaring på företagets hemsida

Beslag Design AB
Hemsida: www.beslagdesign.se

Beslag Design AB

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel - att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Hos oss finns handtagen, beslagen, förvaringen, tillbehören och belysningen för alla rum. Till hem, butik, kontor, restaurang och hotell. De där detaljerna som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Norden och delar av Europa. Vi har som målsättning att ligga steget före med det allra senaste och att samarbeta med miljöanpassade leverantörer. Vi tar hem de hetaste nyheterna från i första hand Europa men även från andra delar av världen. Våra leverantörer består av både tryggt välrenommerade företag och nya pigga uppstickare.