Wimmerby Fönstersnickerier Produktion AB > Frejgatan Stockholm

Frejgatan Stockholm

Wimmerby Fönstersnickerier AB är en fönstertillverkare med tillverkning av måttbeställda fönster. Frejgatan i Stockholm, referensbild för Wimmerby Fönstersnickerier AB.

På Frejgatan i Stockholms innerstad bytte vi ut de här fönstren till 2+1 inåtgående fönster med slät utsida för att det ska ge intrycket av utåtgående fönster. Även här handlade det om att bevara det gamla.

Läs mer om Frejgatan Stockholm på företagets hemsida

Wimmerby Fönstersnickerier Produktion AB
Hemsida: www.wimmerby.se

Wimmerby Fönstersnickerier Produktion AB

Wimmerby Fönstersnickerier AB är tillverkare av måttbeställda och specialanpassade fönster och fönsterdörrar efter kundens mått och i ett flertal profiler. Med och utan glasbrytande spröjs. Så kallad äkta spröjs.

Vi tillverkar fönster och fönsterdörrar. Men inte vilka som helst, utan precis de som du vill ha - just de som är optimala för ditt objekt. Det kan vara fönster till ett sekelskifteshus lika gärna som fönster till ett modernt, nybyggt hus.

Vårt arbetssätt - som bygger på flexibilitet och effektivitet - gör dessutom att specialanpassade fönster inte behöver kosta mer än vanligt.

Vår tillverkning är skräddarsydd för att göra fönster utöver det vanliga. På köpet får du ett gediget hantverkskunnande, starkt virke från de djupa norrländska skogarna och glas från noggrant utvalda leverantörer.

Hos oss letar du inte i någon förutbestämd sortimentslista. I stället anpassar vi tillverkningen efter dina önskemål. Vår specialitet är inatgående, kopplade fönster och fönsterdörrar med samma utseende som utåtgående.

trä fönster, altan dörrar, Wimmerby dörrar, Wimmerby fönster, Snickeriprodukter.