SILJAN Wood Products AB > Genuine

Genuine

Trägolv Genuine från Siljan Wood Products är anpassat för det verkliga livet och passar i de flesta rum, utom regelrätta våtrum. Med Comfort hårdvaxolja skapas en mjuk yta som är skön att gå på samtidigt som den är smutsavvisande.


Golvet har en plats i alla hem oavsett om du söker den nostalgiska känslan från förr eller önskar en mer modern framtoning. Rätt skött håller Genuine i generationer, genom vardag och fest. Passar dessutom utmärkt tillsammans med golvvärme.

Detta golv finns i både massiv furu och massiv gran och produceras i tjocklekarna 14, 20, 25 och 30mm. Genuine finns även som lamellparkett i furu och har då tjockleken 14mm.

Läs mer om Genuine på företagets hemsida

SILJAN Wood Products AB
Hemsida: www.siljan.com

SILJAN Wood Products AB

Siljan Wood Products är Europas ledande tillverkare av massiva furugolv,grangolv, ekgolv, furulamell, väggpanel mm. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför panel- och trägolvsystem under det egna varumärket SILJAN. Företaget ingår i SILJAN-koncernen och har produktionsenheter i Mora och Särna i Dalarna samt säljkontor i Mora, Stockholm, Göteborg och Karlskrona. Koncernen omsätter cirka 1 000 MSEK och ligger i ett av landets bästa skogsvarudistrikt.

Askgolv, bastupanel, ekgolv, furugolv, furupanel, golv, grangolv, granpanel, inomhuspanel, lackat golv, massiva trägolv, oljat golv, panel, takpanel, trägolv, träpanel, väggpanel.