A analys AB > Geokemi och kartläggning

Geokemi och kartläggning

möjligt att skapa realtids geokemisk kartläggning av områden för att få en förståelse för trenderna i elementärt innehåll för att bekräfta förekomsten av en malmpålagring på kort tid.

Provtagningstäthet är en nyckelkomponent för att noggrant och noggrant kartlägga ett område för att upptäcka varifrån anomala koncentrationer av element som arsenik (As), ett utmärkt sökandeelement för guld (Au), finns.

Det är också uppenbart, men inte avbildat, andra pathfinder-element närvarande i anomala koncentrationer, såsom Selen (Se) molybden (Mo) och Lead (Pb) som ytterligare stöder närvaron av en malmhaltig insättning. Genom att genomföra provtagningar i ett rutmönster kan du nollställa inom områden av särskilt intresse samt få kunskap om bakgrundsnivåer av spårämnen.

Vi kan identifiera specifika element med anomala koncentrationer.

Ba, Sb, Sn, Cd, Pd, Ag, Mo, Nb, Zr, Sr, Rb, Bi, As, Se, Pb, Zn, W, Cu, Re, Ta, Hf, Ni, Co, Fe, Mn, Cr, V, Ti, Ca, K, S, Al, Si, Cl, Mg, P.

Läs mer om Geokemi och kartläggning på företagets hemsida

A analys AB
Hemsida: www.aanalys.se

A analys AB

Vi på Aanalys testar alla olika material för asbest och har flera priser som passar de flesta företag och privatpersoner. Material där man kan hitta asbest användes t.ex. som:Värmeisolering (t.ex. rörisolering), brandisolering, golvmattor, mattlim, asfaltlim, kakelfix, kakelfog, fönsterbänkar, i ventilationsanläggningar och mycket mer. Då asbest kan vara farligt på flera nivåer är det alltid bra att analysera materialet om man misstänker att de kan finnas asbest i det. Vi testar flera olika typer av material och finns mitt i Stockholm på Nynäsvägen. Kom förbi med ert prov så analyserar vi det.