Techtak i Småland AB > Geomembran

Geomembran

Techtak i Småland AB utför installationer och kompletta entreprenader av geomembraner med användande av material, levererade av välrenommerade leverantörer och med ledande produktmärken.


Geomembran och geosynteter används för vattenförvaring, som skydd mot vatten, för markförstärkning, separation, dränering och filtrering.

Läs mer om Geomembran på företagets hemsida

Techtak i Småland AB
Hemsida: www.techtak.se

Techtak i Småland AB

Techtak i Småland AB arbetar med takarbete, takläggning, tätskikt för tak och dammar, geomembran mm i Värnamo, Jönköping, Gislaved och Ljungby med omnejd. Autoriserad Trebolit entreprenör.

Techtak, med huvudkontor i Värnamo, är ett av Sveriges ledande företag inom takläggning och geomembranläggning. Vi bedriver verksamhet såväl nationellt som internationellt och har en uttalad ambition att växa vidare inom nya geografiska områden. Med över 25 års branscherfarenhet och en arbetsstyrka bestående av ca 20 fasta medarbetare är vi väl rustade för att klara målsättningarna.

Vi kvalitetssäkrar alla entreprenader och har dokumenterad egenkontroll. Vi ställer höga krav på våra leverantörer av tätskikt, isolering och tillbehör. Vi använder därför uteslutande typgodkända produkter i våra taksystem.