Gyproc AB > Glasroc System

Glasroc System

Information om Glasroc System. Glasroc våtrumskompositskivor, Glasroc Vindskyddskompositskivor och Glasroc brandskyddsinklädnadsskivor.


Glasroc Våtrumskompositskivor
Skivan som har glasfibermattor inbäddade i ytorna och en kärna av impregnerad och glasfiberarmerad gips passar utmärkt som underlag till tätskiktssystem.

Glasroc Vindskyddskompositskivor
Skivan har glasfibermattor inbäddade i ytorna och en kärna av impregnerad och glasfiberarmerad gips. Skivan har en vattenavvisande och UV-skyddande gulfärgad ytbeläggning på framsidan.

Glasroc Brandskyddsinklädnadsskivor
Med skivan erbjuds ett effektivt system för inklädnad av bärande stålstomme utan monteringsprofiler, för brandskydd upp till 120 minuter.Läs mer om Glasroc System på företagets hemsida

Gyproc AB
Hemsida: www.gyproc.se

Gyproc AB

Gyproc AB är tillverkare av produkter för lättbyggnadsteknik, system för mellanväggar och ytterväggar, Gyproc gipsskivor, system för bjälklag och innertak, Gyproc Stålprofiler mm.

Gyproc är marknadsledande på lättbyggnadsteknik med gipsskivor, med lösningar för projektering av byggsystem och funktioner i lättbyggnadsteknik, som system för mellanväggar, bjälklag, innertak och ytterväggar. Gyprocs lösningar är det trygga sättet att uppfylla alla krav på t ex ljudisolering, brandisolering och hållfasthet. Dessutom ger Gyprocs lösningar alltid en låg totalkostnad i byggandet.