H-Fönstret Lysekil AB > Glidhängda utåtgående fönster

Glidhängda utåtgående fönster

Glidhängda utåtgående fönster från H-Fönstret Lysekil AB, Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida


HALF är ett glidhängt utåtgående fönster med H-beslag. Fönstret levereras med färganpassade H- beslag. H-beslaget fönster öppnas utåt och kan svängas runt 180 grader helt utanför fasaden. Karmarna är förborrade för infästningsskruv och täckplugg medföljer. Fönstret finns i två utförande på utsidans aluminiumprofil. En med slät utsida mot glaset och en där glaset dragits in något för att skapa en effekt av en kittfals.

H-Fönstret är Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida. Vårt fönstersystem har vunnit förtroende hos arkitekter, fastighetsförvaltare och byggentreprenörer under de senaste 30 åren och idag finns närmare en miljon fönster installerade runt om i Sverige och västeuropa.

Läs mer om Glidhängda utåtgående fönster på företagets hemsida

H-Fönstret Lysekil AB
Hemsida: www.hfonstret.se

H-Fönstret Lysekil AB

H-Fönstret är Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida. Vårt underhållsfria fönstersystem av aluminium har vunnit förtroende hos arkitekter, fastighetsförvaltare och byggentreprenörer under de senaste 30 åren och idag finns närmare en miljon fönster, från vår fabrik i Lysekil, installerade runt om i Sverige och västeuropa.

H-Fönstret bedriver egen utveckling och tillverkning i Lysekil. Vi är idag ett 80-tal medarbetare och förfogar över en flexibel produktion med kapacitet att hantera stora som små projekt.

H- Fönstret ingår i K-Svets Förvalningsgruppen och är systerföretag med bl a Skandinaviska Glassystem och LEIAB. Samarbete inom gruppen ger oss styrka och kompetens inom byggteknik.