AB Joma > Glidskikt

Glidskikt

Joma GF Kombiplåt är ett glidskikt och fuktspärr från Joma AB för montage under skalmur som medger större rörelser och har en vattenutledande funktion


Alla byggnadsmaterial rör sig då temperaturen och fukthalten förändras. Olika material rör sig olika mycket. En skalmur rör sig aldrig på samma sätt som den bakomliggande och den underliggande konstruktionen. Om skalmuren förhindras i sina rörelser kan detta leda till att sprickor i murverket uppkommer. Ett glidskikt under skalmuren underlättar murens rörelser och minskar risken för sprickbildning.

JOMA AB - specialisten på plåt och tråd. Vi tillverkar byggbeslag och kramlor för byggnadsindustrin. Riktar, kapar och bockar tråd. Vi arbetar i rostfritt/rostfritt syrafast. Försäljning av tråd. Tillverkning av produkter efter kundspecifikation. Vi erbjuder även produkter inom murverksarmering och spännband.

Läs mer om Glidskikt på företagets hemsida

AB Joma
Hemsida: www.joma.se

AB Joma

JOMA AB är en tillverkare och leverantör av byggbeslag, fästelement, murverk, spikplåt, takfästen med mera..

JOMA AB - For a Better Connection. Vi tillverkar byggbeslag och kramlor för byggnadsindustrin. Riktar, kapar och bockar tråd. Vi arbetar i rostfritt/rostfritt syrafast. Försäljning av tråd. Tillverkning av produkter efter kundspecifikation. Vi erbjuder även produkter inom murverksarmering och spännband.

Jomas fabrik och huvudkontor är belägen i Målskog i den mycket expansiva och företagsrika Gnosjöregionen, en region som präglas av entreprenörsanda och innovationskraft. Bearbetning av rostfritt material är en del av företagets specialiteter. Jomas stora lagerkapacitet och höga servicegrad garanterar snabba leveranser av standardsortiment.

Maskinparken omfattar excenterpressar med en kapacitet på upp till 225 ton. Dessutom maskiner för spiktillverkning, cnc, styrd trådbockning, riktning och kapning av tråd. Företaget har egen verktygsavdelning, konstruktionsavdelning och el- avdelning.

Produkterna marknadsförs och försäljes på den nordiska och europeiska marknaden.

JOMA AB arbetar i hela Sverige och är en del av EBIM-Gruppen.