Sanpro AB > Golv

Golv

Sanpro AB utför slipning av betonggolv i Malmö, Ystad, Kristianstad och Helsingborg med omnejd. Vi är HTC-certifierade och vår främsta produkt är HTC Superfloor.

Vi utför också renoveringar av alltifrån granit, marmor och kalksten till terazzo och trägolv. Du får hjälp med både konsultation och beräkningar inför varje projekt och vi är gärna med redan på planeringsstadiet. Vi lägger stor vikt vid miljö- och kvalitetsfrågor och i södra Sverige är vi ganska ensamma om att vara både miljö- och kvalitetscertifierade. Idag har vi ett tjugotal anställda och finns i Malmö, Ystad och Kristianstad.

Läs mer om Golv på företagets hemsida

Sanpro AB
Hemsida: www.sanpro.se

Sanpro AB

Sanpro AB utför alla sorters sanering, som brandsanering, fuktsanering, asbestsanering, etc, samt slipning av betonggolv och golvrenovering i Malmö, Ystad och Kristianstad med omnejd.

Du kan anlita oss i samband med plötsliga händelser som bränder, vattenskador eller skadegörelse, men också vid planerade förändringar som nybyggnation eller renoveringar.

Du får hjälp med alla sorters sanering, oavsett orsak, och vi hjälper dig från början till slut med alltifrån bedömning, värdering och planering till löpande kontakter med försäkringsbolag och andra parter. Vi är ganska ensamma om att vara både miljö- och kvalitetscertifierade i södra Sverige. Idag har vi ett tjugotal anställda och finns i Malmö, Ystad och Kristianstad.