Svensk Golvpartner AB > Golv från Forbo Flooring

Golv från Forbo Flooring

På Svensk Golvpartner har vi golv från marknadens främsta leverantörer och kan erbjuda Dig högsta kvalitet till bästa möjliga priser.


Vi som arbetar på Svensk Golvpartner AB har tillsammans över 80 års branscherfarenhet, en erfarenhet som vi kombinerar med nytänkande i branschen.

Våra medarbetare vidareutbildas kontinuerligt så att vi alltid ska kunna erbjuda våra kunder bästa yrkesskicklighet och kunnande.

Läs mer om Golv från Forbo Flooring på företagets hemsida

Svensk Golvpartner AB
Hemsida: www.golvpartner.se

Svensk Golvpartner AB

Svensk Golvpartner utför all slags golvläggning som t.ex. installation av linoleumgolv, plastgolv, textila golv, trägolv, massivstav, golvslipning m.m. med kontor i Stockholm, Södertälje och Strängnäs. Vi utför arbeten mot byggentreprenörer, fastighetsägare, förvaltningar och privatpersoner.

Vi som arbetar på Svensk Golvpartner AB har tillsammans över 80 års branscherfarenhet, en erfarenhet som vi kombinerar med nytänkande i branschen. Våra medarbetare vidareutbildas kontinuerligt så att vi alltid ska kunna erbjuda våra kunder bästa yrkesskicklighet och kunnande.

Eftersom vi samarbetar med marknadens främsta leverantörer kan vi erbjuda Dig högsta kvalitet till bästa möjliga priser.