Combimix AB > Golvavjämningsmassor

Golvavjämningsmassor

Combimix AB är leverantör av golvavjämningsmassor.

Golvavjämningsprodukter måste uppfylla många olika kriterier. Till exempel får inte torktiden stoppa övrigt arbete för länge, de måste givetvis klara av de belastningar som golvet kommer att utsättas för och de måste vara lätta att arbeta med.

Vårt sortiment är utvecklat för att uppfylla dessa och många andra krav. Därför är också sortimentet brett. Välj mellan produkter som är anpassade för marina miljöer, industrigolv, smärre justeringar och större golvläggningar. Alla våra golvavjämningsprodukter är dessutom vattenskadestabila, vilket innebär att avjämningsmassan inte ändrar dimension på ett skadligt sätt även om en vattenskada skulle inträffa.

Läs mer om Golvavjämningsmassor på företagets hemsida

Combimix AB
Hemsida: www.combimix.se

Combimix AB

Combimix är tillverkare av cementbaserade produkter som avjämningsmassa, flytspackel, putssystem, bindemedel, torrbruk, våtbruk och fasadfärg.

Bland företagets produktsortiment finns produkter för golvavjämning, moderna fasadsystem, traditionella putsbruk, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader. Företaget är lokaliserat i Bålsta, utanför Stockholm. I Bålsta finns också en av företagets två fabriker. Den andra fabriken ligger i Backamo norr om Göteborg. Combimix har även viss tillverkning i Danmark.