Beckers Färg > Golvfärger och Golvlack

Golvfärger och Golvlack

Beckers kan erbjuda flera vattenburna målningssystem för trä-, betong- och linoleumgolv, både inomhus och utomhus. Beckers Golvfärg Plus är vår nya kvalitetsfärg för golv, en vattenburen polyuretanakrylat som ger en blank tålig och lättstädad yta.

Läs mer om Golvfärger och Golvlack på företagets hemsida

Beckers Färg

Beckers Färg är en av Skandinaviens ledande färgtillverkare av vattenburen färg för ytbehandling av träfasader, putsfasader, våtrumsmiljöer, trä, metall, väggar, golv och tak. I vårt sortiment finns även ett brett sortiment av spackel.

Beckers var första färgtillverkaren som fick Svanenmärka produkter. Och vi är idag den färgleverantör som har flest svanenmärkta produkter, varav många dessutom rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Miljö och kvalitet är viktigt för oss, därför arbetar vi aktivt med att miljöanpassa våra produkter. Målet är att 99% av produkterna ska vara vattenburna 2010.

Arkitekter, beskrivare och beställare kan vända sig till Beckers Målerisupport för att få snabba och tydliga svar på alla typer av ytbehandlingsfrågor. Målerisupport ombesörjer även allt från färgkartor till specifika uppstrykningsprover.