Geal AB > Golvläggning

Golvläggning

Golvet ger karaktär till ett rum. Vill du lägga ett helt nytt golv eller byta ut ett gammalt golv, vänd dig till Geal AB.

Det finns många olika slags golv att välja på, till exempel stengolv, trägolv med bland annat parkettgolv, och tunna golvbeläggningar med mattor av bland annat plast, kork eller linoleum. Ett trägolv kan förnyas genom att man slipar det. Krav när man ska välja golv är att det ska vara slitstarkt och tåla tryck och stötar och vara lätt att rengöra.

Geal AB tar sig an alla slags golvläggaruppdrag, och arbetar snabbt och effektivt med ett perfekt resultat.

Läs mer om Golvläggning på företagets hemsida

Geal AB
Hemsida: http://gealab.nu/

Geal AB

Byggföretaget Geal AB utför olika typer av snickeri arbeten inom nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad och renovering. Vi kan jobba med fast pris á 330 kr/timme eller på ackord.
Geal AB är ett modernt byggföretag i Stockholm som kombinerar gedigen hantverkskunskap med de senaste tekniska lösningarna. Vi har i många år tillsammans med våra kunder arbetat med estetik, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller. Vi arbetar med uppdrag både för dig som privatperson och företag, där kök, badrum, trappor och inredningar tillhör de vanligaste uppdragen.
Geal AB är ett ungt men erfaren företag med rötter i byggbranschen. Vi vill modernisera branschen med ny teknik. Alla anställda arbetar lösningsorienterat genom att kombinera teknik, tradition och uppfinningsrikedom – allt för att hjälpa kunden med sitt speciella behov.
Vi har bra samarbete med andra företag inom byggbranschen och garanterar er ett bra utförande med gällande garantier.