PJ Parkettgolv AB > Golvläggning Stockholm

Golvläggning Stockholm

Golvläggning Stockholm. PJ Parkettgolv AB utför golvläggning av trägolv som till exempel massiva stavgolv, tiljor, mosaik, kubbgolv eller lamell och laminat.


Lägg in ett nytt trägolv och ge ditt hem ett nytt utseende.
Vi lägger in alla sorters trägolv som till exempel massiva stavgolv, tiljor, mosaik, kubbgolv eller lamell och laminat. Är ni även i behov av matt- eller klinkersläggning, så tar vi även hand om detta. När det gäller Lamellparkett, så gå gärna in på Kährs och välj ditt golv Vi för hela sortimentet. Läs mer om olika träslag och hur dessa används under vår sida för just träslag.

Mönster och träslag kan vara svårt att välja genom att titta på bilder på Internet, vi har experter som hjälper dig att välja rätt golv till varje rum. Vi kan erbjuda dig som kund alla de mönster på stavparkett som du kan tänka dig. Välj bland klassiska Mönster så som Fiskben-, Hercules-, Holländskt, Tegel, Rutor eller Fallande. Välj till Fris eller varför inte ett nerfräst listband för att öka känslan.

Undergolvet, det vill säga det underlag som golvet ska läggas på är inte alltid av den kvalitet som krävs för ett bra resultat. Detta är inget Du som kund behöver ordna själv då vi kan leverera alla typer av undergolvskonstruktioner.

Ett trägolv behöver underhåll. När Ditt golv är lagt så behöver det olika typer av underhåll med vissa mellanrum, när det är dags tar vi självklart hand även om det.

Läs mer om Golvläggning Stockholm på företagets hemsida

PJ Parkettgolv AB
Hemsida: www.pjparkettgolv.se

PJ Parkettgolv AB

PJ Parkettgolv AB är ett Stockholms baserat fullserviceföretag, som utför entreprenadarbeten inom alla typer av trägolvsområden, så som golvläggning och golvslipning. Arbetar även med massiva mönstergolvsläggningar och alla varianter av trägolvsbehandlingar, så som lack, olja, hårdvaxolj, infärgningar mm.

Vi har verkat i Stockholm med omnejd sedan 1994. Under den tiden har vi utfört en mängd olika typer av arbeten som ger oss en unik kompetens, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar PJ Parkettgolv för golvläggning och golvslipning. Vi har under åren utfört allt ifrån storskaliga byggprojekt till specialdesignade lägenheter. Våra kunder sträcker sig från de största byggföretagen till dig som privatperson. Inget jobb är för stort eller litet för oss, vi sätter alltid dig som kund i fokus i alla lägen.

Egna sökord:
Golvläggning, golvslipning Stockholm, Läggning Parkettgolv Stockholm, Golvläggning & Parkettslipning Stockholm,
Golvslipning Stockholm, Golvläggare Stockholm, Golvslipare, Parkettgolv Stockholm, Slipning parkettgolv Stockholm, trägolv, golv, mosaikparkett, underhållsoljning, reparationer, vattenskador, återställning efter vattenskador