Duri Svenska AB > Golvprofiler

Golvprofiler

Duri har ett mycket gediget golvprofilprogram. Här återfinns ett mycket brett och djupt utbud med ca 130 olika profiler i aluminium, eloxerad aluminium, mässing, rostfritt stål, plast, gummi och MDF.

Hela kedjan från idé till ritning till upphandling av aluminium och till färdig produkt kontrolleras av Duri. Profilerna har näst intill exakt samma infärgning, perfekta borrhål med exakt samma avstånd, skruv som specialinfärgas för att passa våra guld- och silverprofiler mm. Duris mycket högt ställda kvalitetskrav garanterar leverans av golvprofiler med högsta kvalitet.

Vi marknadsför även profiler från GRADUS, framför allt trappnosar, som motsvarar dom högst ställda krav och förväntningar. Gradus lister ser man oftast i exklusiv offentlig miljö så som hotell och kryssningsfartyg. Ni ser deras program i PDF-filen nedan, kontakta gärna Duri för kompletterande information.

Läs mer om Golvprofiler på företagets hemsida

Duri Svenska AB
Hemsida: www.duri.se

Duri Svenska AB

Vi är en av Nordens största leverantörer på golvlister i aluminium liksom det mesta annat som en golvläggare behöver.
Vi delar upp vårt sortiment i två grupper, Duri Hemma och Duri Golv-proffs.
På Duri Golvproffs presenterar vi ett av Europas bredaste sortiment av golvprofiler, verktyg, maskiner och ytbehandlingsprodukter för att renovera, underhålla och installera olika golvmaterial.