PJ Parkettgolv AB > Golvslipning Stockholm

Golvslipning Stockholm

Golvslipning Stockholm. PJ Parkettgolv AB utför golvslipning och behandling av alla sorters trägolv.


Slipa om dina gamla trägolv så att de får tillbaka sin lyster.
Vi slipar och behandlar alla sorters trägolv. Du väljer behandling och vi utför arbetet. Välj mellan exempelvis lack, olja, hårdvaxolja, såpa, bets/färgning eller varför inte måla ditt golv. Titta i våra gallerier för exempel på golv med olika sorters behandling. Behöver dina golv repareras ordnar vi givetvis även detta.

Vi slipar även andra träytor som till exempel: Trappor, Köksbänkar och Altaner.

Vi garanterar att Du kommer att bli nöjd med resultatet om du anlitar PJ parkettgolv för att slipa dina golv. Vi har under åren arbetat med de flesta sorters golv och behandlingar och på så sätt tillgodogjort oss ovärderliga kunskaper. Eftersom att inget golv är det andra likt så är vår erfarenhet din bästa garanti. Självklart använder vi oss bara av erkända leverantörer av material. Lacker, Oljor, Luter och HårdVaxoljor ifrån BONA och Welin & Co.

Läs mer om Golvslipning Stockholm på företagets hemsida

PJ Parkettgolv AB
Hemsida: www.pjparkettgolv.se

PJ Parkettgolv AB

PJ Parkettgolv AB är ett Stockholms baserat fullserviceföretag, som utför entreprenadarbeten inom alla typer av trägolvsområden, så som golvläggning och golvslipning. Arbetar även med massiva mönstergolvsläggningar och alla varianter av trägolvsbehandlingar, så som lack, olja, hårdvaxolj, infärgningar mm.

Vi har verkat i Stockholm med omnejd sedan 1994. Under den tiden har vi utfört en mängd olika typer av arbeten som ger oss en unik kompetens, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar PJ Parkettgolv för golvläggning och golvslipning. Vi har under åren utfört allt ifrån storskaliga byggprojekt till specialdesignade lägenheter. Våra kunder sträcker sig från de största byggföretagen till dig som privatperson. Inget jobb är för stort eller litet för oss, vi sätter alltid dig som kund i fokus i alla lägen.

Egna sökord:
Golvläggning, golvslipning Stockholm, Läggning Parkettgolv Stockholm, Golvläggning & Parkettslipning Stockholm,
Golvslipning Stockholm, Golvläggare Stockholm, Golvslipare, Parkettgolv Stockholm, Slipning parkettgolv Stockholm, trägolv, golv, mosaikparkett, underhållsoljning, reparationer, vattenskador, återställning efter vattenskador