Wester Byggträ AB > Grästorpstugan

Grästorpstugan

Wester Byggträ AB är tillverkare av Grästorpstugan, lättmonterade stugor, förråd, garage, lekstugor, mm.


Vi har varit verksamma inom träindustrin sedan 1973. Erfarenheten och vårt kunnande har gjort våra småstugor populära över hela landet.

Hos oss hittar du ett brett sortiment med trivsamma och lättmonterade stugor, förråd, garage, lekstugor och lusthus. Med våra enkla steg-för-steg anvisningar med utförliga instruktioner och förklarande bilder gör vi det enkelt för dig att sätta ihop ditt hus.

När du handlar av oss undviker du mellanhänder och köper direkt från tillverkaren med väl tilltagen virkesdimension och hög kvalitet.

Om du inte hittar det du söker eller vill ha en personlig kontakt, är du alltd välkommen att kontakta oss per telefon.

Läs mer om Grästorpstugan på företagets hemsida

Wester Byggträ AB
Hemsida: www.wester-byggtra.se

Wester Byggträ AB

Wester Byggträ är tillverkare lantbruksdörrar, lantbruksfönster, friggebodar, hästdörrar, lusthus, förråd, lekstugor samt lättmonterade stugor under eget varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB med tillhörande varumärke Grästorpstugan är beläget i hjärtat av Västra Götalands län. Företaget har varit verksamt inom träindustrin sen 1973. Vårt kunnande och fina produkter har gjort att vi ligger långt framme i utvecklingen. Tillverkningen av fönster och dörrar till lantbruks- och industrilokaler är sedan starten på 70-talet Wester Byggträ AB:s största produktområde. Men under 80-talet har stugor blivit en del av tillverkningen. 1995 fick de varumärket Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB och Grästorpstugan har ett brett sortiment med trivsamma och lättmonterade stugor, förråd, garage, lekstugor och lusthus. Med enkla steg-för-steg anvisningar med utförliga instruktioner och förklarande bilder gör vi det enkelt för dig att sätta ihop ditt hus.

Besök även Wester Byggträ AB permanenta utställning som ligger alldeles vid väg 47!