Veg Tech AB > Gröna fasader – fasadvegetation

Gröna fasader – fasadvegetation

Veg Tech är leverantör av gröna fasader och fasadvegetation. Med Gröna Vajern-familjen kan man skapa vertikal vegetation till alla byggnader och fasadtyper.

Fasadvegetation blir allt vanligare i modern arkitektur. Med vertikal grönska kan du skapa spännande och levande stadsrum.

Gröna Vajern
Med det breda sortimentet i Gröna Vajern-familjen kan man skapa säkra lösningar för vertikal vegetation till alla tänkbara byggnader och fasadtyper. Alla detaljer är tillverkade i rostfritt stål som ger ett underhållsfritt system med mycket lång livslängd och ett tilltalande utseende och finish. Konceptet möjliggör en snabb etablering av vegetation i trånga miljöer där inte träd eller större buskar kan planteras.

Läs mer om Gröna fasader – fasadvegetation på företagets hemsida

Veg Tech AB
Hemsida: www.VegTech.se

Veg Tech AB

I över 30 år har vi på Veg Tech odlat och utvecklat olika system för att skapa gröna miljöer i hela Norden.

Vi har ett brett sortiment med allt från plantor och fröer till prefabricerade vegetationsmattor. Veg Tech erbjuder även kompletta systemlösningar för tak- och fasadvegetation, gröna innergårdar, erosionsskydd och vattenrening. Vårt växtmaterial har svensk proveniens. Den största delen av produktionen sker i egna odlingar i Småland. Vi samarbetar också med ett antal externa leverantörer som förser oss med högklassiga produkter.