Hallbyggarna Jonsereds AB > Hallar för olika användningsområden.

Hallar för olika användningsområden.

Hallbyggarna Jonsereds är leverantör av tält hallar som lagerhallar, idrottshallar, maskinhallar, bulkhallar, försäljningshallar, produktionshallar, bygghallar, klimathallar mm.


Kombinera någon av våra hallar med en rejäl port och du får ett smidigt och kostnadseffektivt utrymme. Hallbyggarna Jonsereds , se nedan exempel.

Läs mer om Hallar för olika användningsområden. på företagets hemsida

Hallbyggarna Jonsereds AB
Hemsida: www.hallbyggarna.se

Hallbyggarna Jonsereds AB

Hallbyggarna Jonsereds AB ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är ledande i Norden på tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn men de flesta branscher har upptäckt de många fördelarna med tälthallen som lagerlösning.

Hallbyggarna/Jonsereds AB har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Dessutom har vi ett internationellt koncept för logistik och upphandling, vilket ger oss flexibilitet och konkurrenskraft. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.