Preconal > Hansen Millennium

Hansen Millennium

Dimensionering av Millenniumpartier sker efter givna förutsättningar som t.ex. vindlast, storlek b x h, antal vertikala/horisontala spröjsar.


HansenMillennium ger förutsättning att konstruera specialanpassade partier som runda, valvbågade, samt fönster utförda i ej räta vinklar HansenMillennium finns även som terrassdörrar och terrass skjutdörrar.

Läs mer om Hansen Millennium på företagets hemsida

Preconal
Hemsida: www.preconal.se

Preconal

Preconal utvecklar, tillverkare och monterar kompletta aluminiumsystem för: fasader, glastak, fönster, dörrar, säkerhetsdörrar, och brandpartier. Preconal har skapat sig en stark profil på marknaden med stor kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Produktionsenheterna är placerade i Falkenberg, Landeryd, Karlstad och Stockholm. Preconal tillverkar i Sapas profilsystem, Hansens profilsystem och Preconals egna profilsystem.

Preconal och systerföretaget Stockholms Aluminium & Glas är idag företag i den välkända HansenGroupkoncernen, som är ett familjeföretag i tredje generationen. HansenGroup har sitt ursprung i ett bolag som blev etablerat 1909 i Lem, Danmark. Idag sysselsätter koncernen ca 800 anställda. HansenGroup är norra Europas ledande dörr-, fönster- och fasadentreprenör med bolag i Norge, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland.