NorDan AB > Helglasad skjutdörr TSD

Helglasad skjutdörr TSD

Fönster: helglasad skjutdörr TSD med en öppningsdörr från Tanums Fönster AB ger en mängd möjligheter att skapa intressanta och generösa ljusinsläpp.


Vår helglasade skjutdörr TSD följer fönstrens stil och ger många möjligheter. Dörren skapar både generösa ljusinsläpp och ger tillgång till altanen, balkongen eller trädgården. Var inte orolig för de stora glasytorna. TSD är byggd för att stänga ute även den mest bitande vinterkylan.

TSD är kraftigt dimensionerad för ytterväggen med sitt karmdjup på 145 mm. Dörren skjuts på lättgående kullagervagnar och har säkerhetsspanjolett.

Du väljer själv om du vill ha dörrens öppningsbara del på vänster eller höger sida om det fasta glaset. Du kan även placera en eller två öppningsbara dörrar mellan två fasta delar. Två öppningar på var sin sida av den fasta delen är också möjligt.

Vill du ha en riktigt stor fönstervägg? Då kan du bygga ut TSD med det fasta fönstret TSFL, som linjerar med och följer skjutdörrens stil.

Du kan naturligtvis även få TSD med aluminiumbeklädnad.

Läs mer om Helglasad skjutdörr TSD på företagets hemsida

NorDan AB
Hemsida: www.tanumsfonster.se

NorDan AB

TanumsFönster ingår idag i NorDan AB en av nordens största fönstertillverkare. De är tillverkare av allt från vanliga aluminiumfönster till brandklassade fönster, energieffektiva fönster och säkerhetsfönster. Företaget startade 1949 och är idag med sitt varumärke mycket omtalat för sin höga kvalité och snygga design.

TanumFönster eftersträvar ett personligt bemötande och åtar sig krävande byggprojekt. Företaget har en egen produktionslinje dedikerad för kunder med särskilda önskemål. Alla fönster tillverkas mot order, vilket innebär att varje fönster i princip är specialanpassat för kundens önskemål.

Produktionen står under kontroll av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut "SP" i Borås, och innehar P-märkets kvalitetscertifikat.

Sökord: Fönster, tillverkning, aluminiumfönster, träfönster, energifönster, underhållsfria fönster, brandklassade fönster, ljudklassade fönster och säkerhetsfönster.