Smedbo AB > Home

Home

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. HOME är en serie badrumstillbehör med enkel och funktionell design, som passar utmärkt ihop med andra produkter.

I serien ingår WC-borste med behållare, hållare för hårfön, tandborstglas, handduksstänger, tvålpumpar, toalettpappershållare mm.

HOME finns att få med kromad yta eller mattborstad krom. Kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Flera av produkterna i denna serie går att limma upp. Läs mer om detta på Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

Home är en serie badrumstillbehör med enkel, vacker formgivning med funktion och känsla från Smedbo AB. Kärna av mässing, yta i polerad eller mattborstad krom.

Läs mer om Home på företagets hemsida

Smedbo AB
Hemsida: www.smedbo.se

Smedbo AB

SMEDBO är marknadsledande i Skandinavien inom badrumsdetaljer. Framgångarna beror på ett långt och omfattande utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitetsnivå kombinerat med klassisk skandinavisk design. I sortimentet finns allt från krokar, toalettpappershållare och sminkspeglar till handduksvärmare. Allt för att skapa ett inspirerande badrum som passar alla smaker.