Smedbo AB > Home

Home

Smedbo AB är leverantör av badrumstillbehör. HOME är en serie badrumstillbehör med enkel och funktionell design, som passar utmärkt ihop med andra produkter.

I serien ingår WC-borste med behållare, hållare för hårfön, tandborstglas, handduksstänger, tvålpumpar, toalettpappershållare mm.

HOME finns att få med kromad yta eller mattborstad krom. Kärna av massiv mässing, som är en legering av koppar och zink. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar. Flera av produkterna i denna serie går att limma upp. Läs mer om detta på Smedbos hemsida. Produkterna har 10 års garanti.

Home är en serie badrumstillbehör med enkel, vacker formgivning med funktion och känsla från Smedbo AB. Kärna av mässing, yta i polerad eller mattborstad krom.

Läs mer om Home på företagets hemsida

Smedbo AB
Hemsida: www.smedbo.se

Smedbo AB

Smedbo AB har försäljning av ett antal olika serier av badrumsinredningar och badrumstillbehör, såsom toalettpappershållare,handdukstorkar, tvålpumpar, badrumskrokar, mm.

Badrumsserierna finns att få med olika ytbehandlingar. Ytbehandlingar som gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar deras hållbarhet. Med en unik högtransparent lack förhöjs charmen och skötseln av produkterna förenklas.