Thermod AB > Hygienfönster

Hygienfönster

Hygienfönster

Thermods Hygienfönster är gjorda för att tåla miljöer där det ställs höga krav, kvalitet, stryktålighet och hygieniska förutsättningar.

Fönstret har fasade glaslister som eliminerar smutssamlande hyllor eller ytor.

Produkten kommer glasat och klart med isolerruta alternativt laminerat enkelglas.

Konstruktionen bygger på en foder bildande aluminiumkarm, detta gör montaget enkelt och mycket snabbt.

Läs mer om Hygienfönster på företagets hemsida

Thermod AB
Hemsida: www.thermod.se

Thermod AB

Thermod startade sin dörrtillverkning i början av 1970-talet i Arvika, Sverige. Basprodukten var då, som nu, dörrar tillverkade i glasfiberarmerad polyester. 1990 flyttades tillverkningen till en nybyggd fabrik 5 mil utanför Poznán i Polen.
I dag sker all tillverkning där. I Polen är vi ca. 50 personer som arbetar med produktionen och 5 som sköter försäljning och distribution på den polska marknaden. Thermods huvudkontor ligger i Klässbol, Sverige. Härifrån sker all försäljning och marknadsföring av våra produkter.
Thermods dörrar ger dig funktionella och säkra lösningar för tuffa miljöer som kyl och frysutrymmen, laboratorier, skolor, sjukhus och andra verksamheter med höga krav på tålighet, isolering och hygien. Dörrarnas konstruktion är fri från smutssamlande skarvar och ytor. Alla våra dörrar är okänsliga för fukt och väta. Slitstyrkan och hållbarheten gör att våra dörrar har mycket lång livslängd, vilket gör dem mycket ekonomiska att installera.

Portar, Innerdörrar, Hygienfönster.